Ingrediënten
- 1 el boter
- 4 el vloeibare honing
- sap van 1 citroen
- 4 geschilde peren
- 3 eieren
- 4 el room
- 150 gr fijne suiker
- 75 gr amandelpoeder
- 2 el maïszetmeel
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 210° C.
Stap 2
Laat 1 eetlepel boter smelten. Doe er 4 eetlepels vloeibare honing, het sap van 1 citroen en 4 (stevige) geschilde peren in partjes bij.
Stap 3
Schep goed om en laat een beetje karamelliseren. Klop 3 eieren los met 4 eetlepels room, 150 g fijne suiker, 75 g amandelpoeder en 2 eetlepels maïszetmeel.
Stap 4
Schep de peren in een licht beboterde ovenschaal. Schenk er het eimengsel bij. Zet ongeveer 35 minuten in het midden van de oven.