Ingrediënten
- pasta naar keuze
- flink pond gehakt
- grote ui, gesnipperd
- 1 el paprikapoeder
- 1 el oregano
- 1 el geperste knoflook
- bouillonblokje
- 3 blikjes tomatenpuree
- geraspte kaas
- ketchup
Benodigdheden
- Braai
Variatietips
- Serveer er een groene salade bij.
- Serveer er stokbrood met kruidenboter bij.
- Bestrooien met peper.
Bereiding
Stap 1
Giet water in de braai en breng aan de kook.
Stap 2
Kook de pasta beetgaar in het water en zet weg.
Stap 3
Rul het gehakt in de braai samen met de ui tot het gehakt bruin is.
Stap 4
Meng door het gehakt paprikapoeder, oregano, bouillonblokje en knoflook.
Stap 5
Voeg de tomatenpuree toe samen met een flinke scheut water. Laat even koken.
Stap 6
Schep de pasta door de saus.
Stap 7
Verdeel de pasta over borden en serveer er kaas en ketchup bij. Eet ze!
Variatietips
- Serveer er een groene salade bij.
- Serveer er stokbrood met kruidenboter bij.
- Bestrooien met peper.