Ingrediënten
- 300 gr pasta
- 250 gr spekblokjes
- 4 sjalotjes in stukjes gesneden
- 4 stengels bleekselderij
- 4 gedroogde tomaatjes op olie in reepjes
- kaassaus (of doosje boursin culinaire)
Variatietips
- Je kan de pasta onder de saus mengen en in ovenschoten laten gratineren in oven.
- In plaats van kaassausje kan je ook boursin cuisine gebruiken.
- Spekblokjes kan je vervangen door ander vlees vb. gebakken gehakt, kipfiletreepjes.
- Je kan andere groenten naar believen toevoegen.
Bereiding
Stap 1
Pasta beetgaar koken.
Stap 2
Spekblokjes bruin en knapperig bakken en op een bord scheppen.
Stap 3
De sjalotjes, tomaten, en bleekselderij in spekvet roerbakken.
Stap 4
Kaassausje maken (witte roux met kaas), spekblokjes en groenten onder mengen. Serveren met pasta.
Variatietips
- Je kan de pasta onder de saus mengen en in ovenschoten laten gratineren in oven.
- In plaats van kaassausje kan je ook boursin cuisine gebruiken.
- Spekblokjes kan je vervangen door ander vlees vb. gebakken gehakt, kipfiletreepjes.
- Je kan andere groenten naar believen toevoegen.