Ingrediënten
- 4 kipfiles (2 dubbele)
- 75 gr broodkruim
- 2 lente uitjes
- citroenrasp en sap van 1 citroen
- 50 gr gesmolten boter
- zout en peper
- 2 tl verse gehakte peterselie
Variatietips
- Lekker bij frites met een salade.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 190 graden.
Stap 2
Meng broodkruim, Parmezaanse kaas. lente-ui, citroenschil, boter en kruiden door elkaar.
Stap 3
Verdeel het mengsel over de vier kipfiles en druk het stevig aan, het moet goed op de kip verdeeld zijn.
Stap 4
Doe de kip in een braadslee en bak ze 20 min. Haal de kip uit de schaal en houd ze warm.
Stap 5
Roer de citroen sap een de peterselie door het braadvocht en schenk het over de kip en gelijk opeten.
Variatietips
- Lekker bij frites met een salade.