Ingrediënten
- zout
- aroma met selderij
- ui
- knoflook
- paprikapoeder
- kurkuma
- koriander
- witte peper
- komijn
- laurierblad
- rozemarijn
- tijm
- groente mix
- ui
- sperziebonen
- wortel
- paprika
- tomaat
- doperwten
- prei
- plantaardige olie
- rijst (rijst)
- paprika (rijst)
- kurkuma (rijst)
- glucose stroop (rijst)
- 250 gr garnaaltjes (rijst)
Variatietips
- Je kan de garnaaltjes vervangen met kip of beide gebruiken.
- Je kan ook mosselen gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Doe 2 eetlepels olie in een braadpanen bak hierin de in kleine stukjes gesneden kipfilet of vis.
Stap 2
Doe rijst in de pan en de kruiden voor de rijst erbij water erbij een vinger topje water boven de rijst voeg de kruiden er aan toe.
Stap 3
Breng dit al roerend aan de kook als het kookt doe de groentes er bij en even doorroeren.
Stap 4
Het gaspitje laag zetten en de deksel er op doen. Af en toe roeren 15 minuten zachtjes koken.
Stap 5
Eet smakelijk.
Variatietips
- Je kan de garnaaltjes vervangen met kip of beide gebruiken.
- Je kan ook mosselen gebruiken.