Ingrediënten
- 1 pizzadeegbodem
- boter
- nutella chocopasta
- gemalen noten (vb amandel, hazelnoot)
- chocoladevlokken (wit, melk, puur)
Variatietips
- Varieer in beleg: bijvoorbeeld met bananenschijfjes i.p.v. nootjes.
- Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
- In plaats van pizzadeeg kan je ook pitabroodjes, tortilladeeg gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Besmeer de pizzabodem met boter en bak in de oven tot die goudbruin ziet (ongeveer 15 a 18 minuten).
Stap 2
Rooster ondertussen de nootjes in een pannetje met boter.
Stap 3
Haal de pizzabodem uit de oven en smeer er een dikke laag nutella over. Strooi er gemalen nootjes en chocoladevlokjes over en zet nog 1 a 2 minuten in de oven tot de chocoladevlokjes smelten. Je kan de pizza eventueel toevouwen als een Calzone.
Variatietips
- Varieer in beleg: bijvoorbeeld met bananenschijfjes i.p.v. nootjes.
- Bestrooi met poedersuiker na het bakken.
- In plaats van pizzadeeg kan je ook pitabroodjes, tortilladeeg gebruiken.