Ingrediënten
- 100 gr gemengde noten fijngehakt
- 50 gr gemalen oude kaas
- 4 el crème fraîche
- 2 tl mosterd
- 2 a 4 el peterselie en bieslook
- zout en peper
- 4 visfilets
- boter
- 300 a 500 gram prei
- 200 a 300 gram sojascheuten (taugé)
- gekookte aardappelpartjes voor 4 personen
- 0.5 dl slagroom
Bereiding
Stap 1
De oven voorverwarmen op 175°c.
Stap 2
De noten, kaas, crème fraîche, mosterd, bieslook en de peterselie door elkaar scheppen.
Stap 3
De vis inwrijven met zout en peper, in een lage ovenschaal leggen en het notenmengsel erover verdelen. In het midden van de oven de vis in ± 20 minuten gaar bakken.
Stap 4
Intussen in de boter de prei ± 5 minuten roerbakken. De room toevoegen en nog 5 tot 10 minuten bakken, het vocht laten verdampen.
Stap 5
De sojascheuten toevoegen en de aardappelpartjes, nog 5 a 10 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.
Stap 6
De groenten met de vis op een bord schikken.