Ingrediënten
- 100 gr gekookte mosselen
- stuk roquefort
- scheut slagroom
- verse peterselie
- grof gemalen peper
- zeezout
Variatietips
- Gebruik een andere (blauwe) kaas.
- Gebruik bieslook in plaats van peterselie.
- Voeg een scheutje witte wijn of kippenbouillon toe.
Bereiding
Stap 1
Laat de roquefort in een klein pannetje smelten met de slagroom.
Stap 2
Hak de mosselen vrij grof en meng ze met peper en zout.
Stap 3
Snijd de peterselie fijn.
Stap 4
Voeg de mosselen en de peterselie aan de saus toe. Laat goed indikken.
Stap 5
Haal de pan van het vuur en laat de mosselen afkoelen.
Stap 6
Leg toastjes op een mooie schaal.
Stap 7
Schep het afgekoelde mosselmengsel in de toastjes.
Stap 8
Garneren met toefjes peterselie.
Variatietips
- Gebruik een andere (blauwe) kaas.
- Gebruik bieslook in plaats van peterselie.
- Voeg een scheutje witte wijn of kippenbouillon toe.