Ingrediënten
- voorgekookte tortellini
- 100 gr ardenner ham
- blikje erwtjes
- 2 kleine bekertjes crème fraiche
- zak wortels
- 1 teen uitgeperste knoflook
- peper en zout
- 2 el yogonaise
- parmezaanse kaas
Bereiding
Stap 1
Schil de wortels en snijd de kontjes eraf. Doe de wortels nu in de Magimix zodat het dunne sliertjes worden.
Stap 2
Meng de wortels met een uitgeperst teentje knoflook, peper, zout en yogonaise. Zet tot gebruik weg.
Stap 3
Kook nu de tortellini gaar zoals beschreven staat op het pakje.
Stap 4
Verhit een klontje boter in een hapjespan en bak hierin de ham, erwtjes en crème fraiche. Breng even aan de 'kook'.
Stap 5
Schep nu de tortellini in de hapjespan. Goed roeren!
Stap 6
Serveer de worteltjessla apart van de tortellini en bestrooi de tortellini naar wens met Parmezaanse kaas.