Ingrediënten
- 1 pak mihoen
- 1 rode peper
- 4 grote champignons
- halve prei
- halve rode ui
- 1 el sambal
- 2 flinke scheuten sambal manis
Variatietips
- Lekker met kipfilet.
- Lekker met garnalen.
- Lekker bij een rijsttafel.
Bereiding
Stap 1
Snijd de peper in flinterdunne stukjes. Snijd de champignons in kleine plakjes. Snijd de prei in dunne ringetjes. Snijd de ui in blokjes
Stap 2
Kook de mihoen zoals op de verpakking staat.
Stap 3
Meng flink wat olie, plus de sambal door de mie en zet even weg.
Stap 4
Verhit wat olie in een wok en bak daarin de peper, champignons, prei en rode ui knapperig.
Stap 5
Voeg de mie bij de groenten en bak goed door elkaar.
Stap 6
Spatel de ketjap door het geheel en laat even doorbakken. Opdienen maar!
Variatietips
- Lekker met kipfilet.
- Lekker met garnalen.
- Lekker bij een rijsttafel.