Ingrediënten
- 500 gr spaghetti
- 1 el olie
- wat geraspte kaas
- saus:
- 2 el olie
- 1 ui in ringen
- 2 tenen knoflook
- 500 gr tomaten ontveld en grof gesneden
- 1 tl suiker
- 1 laurierblad
- snufje zwarte peper
- 1 tl gehakte verse basilicum
- evt. wat zout
Bereiding
Stap 1
Pasta koken zoals je zelf het lekkerst vindt, wel warm houden.
Stap 2
Saus: verhit olie in een pan en fruit hierin de uien knoflook zachtjes glazig.
Stap 3
Doe de tomaten, suiker, laurierbladen en naar smaak peper erbij. Dek af en laat de saus sudderen tot de tomaten helemaal zacht zijn.
Stap 4
Roer dan de basilicum erdoor en verwijder het laurierblaadje.
Stap 5
Saus over de pasta en klaar ben je. Serveer de kaas erbij!