Ingrediënten
- 500 gr krieltjes
- 300 gr harcots verts
- 1 blikje tonijn naturel
- 3 tomaten in vieren
- 1 bakje knoflookdressing
- 3 el zwarte olijven in ringetjes
- 0.5 zakje peterselie fijngesneden
Variatietips
- Vervang de tonijn door Gekookte Ham of door Gerookte zalm.
- Lekker met knoflook stokbrood.
Bereiding
Stap 1
Laat de krieltjes warm worden. Kook intussen de eieren 7 minuten, laat ze schrikken in koud water. Pel ze en snijd ze daarna ieder in de lengte in 8 partjes. Kook de haricots verts in 3 min. beetgaar en spoel ze af in ijskoud water. Giet het blikje tonijn af, doe de tonijn in een kom en haal met een vork los. Houd se stukken lekker groot. Schep de tonijn met de krieltjes- de tomaat en de haricots verts om met de knoflookdressing. Leg de partjes ei erop en bestrooi de salade met de olijven en de peterselie.
Variatietips
- Vervang de tonijn door Gekookte Ham of door Gerookte zalm.
- Lekker met knoflook stokbrood.