Ingrediënten
- 2 sneetjes brood
- 1 ei
- 1 plak cheddarkaas
- 2 plakjes bacon of ontbijtspek
Variatietips
- Kan ook als lunch of avondeten.
Bereiding
Stap 1
Leg de bacon in de pan, bak aan een kant bruin.
Stap 2
Draai de bacon om en bak de ei mee, maak gelijk de eierdooier kapot, leg de plak cheddarkaas erop, gelijk een deksel op de pan en laat het 2 a 4 minuten bakken, rooster ondertussen het brood.
Stap 3
Als het ei gaar is een de kaas gesmolten, leg je 1 sneetje geroosterd brood op een bord en leg het gebakken ei met spek en kaas op de snee brood.
Stap 4
Maak het af met de andere snee brood als een soort tosti of hamburger.
Stap 5
Snij het vervolgens schuin door midden en eet smakelijk. Kan altijd gegeten worden, maakt niet uit welk tijdstip.
Variatietips
- Kan ook als lunch of avondeten.