23 april 2009
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 300 gr macaroni
  • 200 gr geblancheerde peultjes
  • 500 gr schoongemaakte groene asperges
  • 50 gr rocket (rucola)
  • 200 gr geblancheerde spinazie
  • 10 blaadjes basilicum
  • 1 el pijnboompitten
  • 1 geplet knoflookteentje
  • 2 el parmezaanse kaas
  • 100 ml olijfolie
  • zout en peper

Bereiding

Stap 1
Snij de asperges in stukjes en kook ze gaar in gezouten water. Laat vervolgens uitlekken en afkoelen.

Stap 2
Kook ondertussen ook de pasta al dente. Laat ook deze dan uitlekken en afkoelen.

Stap 3
Doe de rocket, spinazie, basilicum, pijnboompitten, look en Parmezaanse kaas in een foodprocessor en laat draaien. Doe er de olijfolie bij en kruid met peper en zout.

Stap 4
Meng de asperges en peultjes met de pasta en roer er voorzichtig de rocketpesto onder.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten