Ingrediënten
- 1 doosjes macaroni
- 2 zakjes macaronimix
- 2 lenteuitjes
- 1 ui
- 1 zal italiaanse roerbakgroenten, fijngesneden
- 3 tenen knoflook
- 500 gr gehakt
- 300.05 gr jonge geraspte kaas
- 1 blikjes tomatenpuree
- boter om schaal in te vetten
- paar plakjes jonge kaas
Variatietips
- Andere verse groenten er door heen.
Bereiding
Stap 1
Doe het de zakjes kruiden in een kom met het aangegeven water, zoals op het zakjes geschreven staat en laat even staan.
Stap 2
Rul de gehakt met de geperste teentjes knoflook, italiaanse roerbakgroenten en voeg de lenteuitjes toe en kook ondertussen de macaroni en giet af.
Stap 4
Meng de macaroni bij de saus en schep hierdoor de geraspte kaas. Doe alles in de ingevette kommen.
Variatietips
- Andere verse groenten er door heen.