Ingrediënten
- 500 gr penne
- 1 aubergine, in reepjes
- 1 courgette, in schijfjes
- 1 doosje champignons, in grove stukken
- 1 dikke plak schouderham, in blokjes
- 2 tenen knoflook, uitgeperst
- 2 el italiaanse kruiden
- 2 blikjes tomatenpuree
- stuk blauwe kaas, in blokjes
- bolletje mozzarella, in plakjes
- olijfolie
Variatietips
- Serveren met Turks brood en kruidenboter.
- Serveren met een groene sla met bosui, komkommer, paprika en kruidendressing.
Bereiding
Stap 1
Bereid de Penne zoals op het pak beschreven staat.
Stap 2
Spoel goed af of meng met een scheut olijfolie zodat het niet meer plakt en zet weg.
Stap 3
Verhit wat olie in een diepe pan en bak daarin alle groenten, de kruiden, de ham en de knoflook gaar.
Stap 4
Voeg de tomatenpuree toe en laat even doorbakken.
Stap 5
Verdeel over een ovenschaal de Penne. Schep het groente mengsel eroverheen. Verdeel de blauwe kaas en de mozzarella over de schaal.
Stap 6
Twintig minuten in de oven en klaar!
Variatietips
- Serveren met Turks brood en kruidenboter.
- Serveren met een groene sla met bosui, komkommer, paprika en kruidendressing.