Ingrediënten
- groenten: tomaat, wortel, komkommer, paprika
- 12 vellen gekookte lasagne
- tuinkruiden: peterselie, basilicum,...
- zout en peper
- mayonaise
- notenolie en olijfolie
- 4 dikke snede kaas en hesp
- parmezaan schilfers
Variatietips
- Je kan zelf kiezen hoeveel lagen je maakt, naargelang je trek.
- Ook in de groenten kan je eindeloos variëren.
Bereiding
Stap 1
Snij alle groentjes in blokjes en vermeng die met de tuinkruiden, mayonaise en de notenolie en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2
Neem 4 rechthoekige schoteltjes, leg daarin een lasagnevel, daarboven enkele blaadjes salade en het groenten mengsel.
Stap 3
Terug een vel lasagne, dikke snede kaas (of een zachte kaas zoals boursin, rambol, brie, feta..), daarboven eventueel een snede hesp.
Stap 4
Terug een lasagnavel, blaadjes salade, groenten mengsel.
Stap 5
Bestrooi het geheel met wat Parmezaan schilfers.
Variatietips
- Je kan zelf kiezen hoeveel lagen je maakt, naargelang je trek.
- Ook in de groenten kan je eindeloos variëren.