Ingrediënten
- 2 kroppen roma sla
- 0.5 stuk zoete punt paprika
- 0.25 komkommer
- 3 stuk gekookte eitjes
- 2 el pijnboompitjes
- 2 stuks augurkjes
- 2 el feta in gekruiden olie
- 2 el mayonaise
- paar druppels citroensap
- scheutje olijfolie
- 1 el bieslook
- 2 tl tomatenketchup
- 1 tl suiker
- snufje peper
- snufje zout
Variatietips
- Gebruik andere slasoorten.
Bereiding
Stap 1
Snij de romana sla door de helft en dan in reepjes en was de sla vervolgens in koud water en laat goed uitdruipen.
Stap 2
Neem een grote schaal en voeg hierin de mayonaise, tomatenketchup, citroensap, suiker, bieslook en olijfolie en meng goed door elkaar.
Stap 3
Snij de komkommer, augurkjes, punt paprika en gekookte ei in stukjes en voeg deze ingrediënten samen met de romana sla in de grote schaal en voeg vervolgens de feta met beetje olie toe.
Stap 4
Rooster de pijnboompitjes in een koekenpan en voeg ook toe. Meng alles goed door elkaar.
Variatietips
- Gebruik andere slasoorten.