Ingrediënten
- 150 gr kleine plakjes gefileerd vlees
- 150 gr kleine plakjes gefileerde kip
- 150 gr garnalen
- 4 tl ve-tsin
- 2 tl peper
- 9 el meel of bloem
- 6 à 9 eetlepels maggisaus (geen blokjes)
- 12 eieren
- zout naar smaak
Variatietips
- Je kan de verhoudingen van vlees, kip en garnalen naar eigen keuze doen.
Bereiding
Stap 1
De ingrediënten samenvoegen tot een papje alvorens het vlees, kip of garnalen er in gemengd wordt.
Stap 2
Als het beslag te dik is, mag je geen water toevoegen maar dan moet je meer eieren toevoegen om het beslag dunner te krijgen.
Stap 3
Het vlees door het beslag mengen en vervolgens stuk voor stuk bakken in hete olie.
Stap 4
Het gerecht opdienen met chilisaus of een mengsel van mosterd met tomatenketchup en wat zoete ketjap.
Variatietips
- Je kan de verhoudingen van vlees, kip en garnalen naar eigen keuze doen.