Ingrediënten
- mini pasta naar keuze
- flink stuk gorgonzola
- 1 zakje geraspte kaas
- grote beker slagroom
- 1 handje verse gehakte peterselie
- handvol gehakte walnoten
- versgemalen peper naar keuze
Benodigdheden
- 20 kleine schaaltjes.
- Prikkertjes of vorkjes.
Variatietips
- Gebruik een kaassoort naar keuze.
- Voeg wat witte wijn of bouillon toe.
Bereiding
Stap 1
Doe de gorgonzola, de geraspte kaas en de slagroom in een diepe pan en laat op zacht vuur langzaam smelten.
Stap 2
Als het een saus is geworden voeg je de peterselie en de peper toe.
Stap 3
Bereid ondertussen de pasta beetgaar. Als de pasta klaar is: afgieten en door de saus mengen.
Stap 4
Schaaltjes op een plateau zetten en vullen met de pasta. Strooi wat walnoten over de schaaltjes en zet er een prikkertje in.
Stap 5
Serveren maar!
Variatietips
- Gebruik een kaassoort naar keuze.
- Voeg wat witte wijn of bouillon toe.