14 december 2007
4 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 stuks reuzenchampignons
  • 4 el gehakte walnoten
  • 1 stukje roquefort
  • spekjes, uitgebakken
  • bekertje slagroom
  • fijngehakte verse peterselie
  • 1 zakje luxe gemengde sla

Bereiding

Stap 1
Breng water in een flinke pan aan de kook.

Stap 2
Haal de steeltjes van de champignons en hak fijn. Leg de hoedjes van de champignons een paar minuten in de pan water. Meteen afspoelen met ijswater en laten uitlekken.

Stap 3
Drapeer sla op vier mooie borden. Leg de champignons op de sla.

Stap 4
Doe in een pannetje de gehakte steeltjes, de roquefort en de spekjes. Bak op laag vuur net niet helemaal zacht. Schep het mengsel in de champignons.

Stap 5
Strooi de peterselie en de walnoten over de borden. Eet smakelijk!

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten