Ingrediënten
- rijst
- 6 eieren
- 1 ui, gesneden
- 1 tomaat, zo klein mogelijk gesneden
- 2 tenen knoflook, fijngesneden
- 1 rode peper, fijngesneden
- 1.5 tl masala (kerriepoeder)
- 0.5 tl ajinomoto
- 3 grote aardappelen, in stukjes gesneden
- 3 kopjes water
- zout
- witte of zwarte peper
- kousenband of sperzieboontjes
- 2 maggiblokjes
Bereiding
Stap 2
Beetje olie in de pan en dan de ui en knoflook fruiten. Als de ui glazig is doe je de tomaat erbij. Hierna de Spaanse peper en de kerriepoeder erbij.
Stap 3
Als de kerrie gaat spetteren doe je de aardappels erbij. Dan de kousenband of sperzieboontjes.
Stap 4
Hierna doe je er 2 maggiblokjes in, de ajinomoto en een beetje witte of zwarte peper. Dit alles goed roeren en dan ongeveer 3 koffiekoppen water erbij.
Dan wat zout en dit alles door elkaar roeren en de dan de deksel erop. Als de aardappels gaar zijn doe je de eieren in de pan erbij.
Stap 5
Nu hou jezelf de dikte van je jus in de gaten je kan zelf bepalen of je het wat dikker wil hebben of niet. Als je dit alles aan het doen ben kook je ondertussen de rijst.