Ingrediënten
- 600 gr kabeljauwfilet
- 200 gr katenspek
- pesto
- aardappelpuree
Variatietips
- Doe eens wat ananasblokjes door de aardappelpuree. Lekker.
- Sperzieboontjes erbij is erg lekker.
Bereiding
Stap 1
Katenspek overlappend naast elkaar leggen (3 a 4 plakjes per pakje).
Stap 2
Stukje kabeljauwfilet (ongeveer 150 gram) in het midden leggen, insmeren met pesto en de katenspek er om heen rollen zodat het een pakketje wordt.
Stap 3
Even zachtjes en voorzichtig aanbakken totdat hij mooi kleurt. Daarna even door laten garen in een oven van 175 graden (10 minuutjes) en op een bedje van aardappelpuree opdienen.
Variatietips
- Doe eens wat ananasblokjes door de aardappelpuree. Lekker.
- Sperzieboontjes erbij is erg lekker.