10 maart 2010
4 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • 600 gr kabeljauwfilet
  • 200 gr katenspek
  • pesto
  • aardappelpuree

Variatietips

  1. Doe eens wat ananasblokjes door de aardappelpuree. Lekker.
  2. Sperzieboontjes erbij is erg lekker.

Bereiding

Stap 1
Katenspek overlappend naast elkaar leggen (3 a 4 plakjes per pakje).

Stap 2
Stukje kabeljauwfilet (ongeveer 150 gram) in het midden leggen, insmeren met pesto en de katenspek er om heen rollen zodat het een pakketje wordt.

Stap 3
Even zachtjes en voorzichtig aanbakken totdat hij mooi kleurt. Daarna even door laten garen in een oven van 175 graden (10 minuutjes) en op een bedje van aardappelpuree opdienen.

Variatietips

  1. Doe eens wat ananasblokjes door de aardappelpuree. Lekker.
  2. Sperzieboontjes erbij is erg lekker.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten