Ingrediënten
- 400 gr kabeljauwfilet
- 4 halve perziken op siroop
- tomatenpuree
- azijn
- 2 uien
- bieslook
- zoete chilisaus
- 1 snufje peper & zout
- gemberpoeder
- korianderpoeder / verse koriander
- 1 halve geschilde komkommer
Variatietips
- Vervang de kabeljauw voor kipfilet, 1 filet per 2 personen
Bereiding
Stap 1
Snij de uitjes in stukjes en fruit ze even aan, voeg zout en peper toe en het gemeberpoeder. Voeg een kartonnen pakje tomato frito toe(basissaus pasta) een scheut siroop van de perzikken en een scheut zoete chilsaus en een scheutje azijn. Kook dit alles in tot een mooie saus. Voeg de blokjes kabeljauw toe en de reepjes geschilde komkommer en de verse koriander. Ook de in stukjes gesneden perzikken. Even door laten garen op laag vuur en serveren met rijst.
Variatietips
- Vervang de kabeljauw voor kipfilet, 1 filet per 2 personen