Ingrediënten
- 500 gr half om half gehakt
- 1 blikje erwtjes
- kokosmelk
- kurkuma
- currypoeder
- 1 bosje koriander, fijngehakt
- lasagnebladeren
- aubergine
Variatietips
- Bestrooien met de rest van de koriander...
Bereiding
Stap 1
Bak het gehakt rul in een koekenpan.
Stap 2
Voeg nu de erwtjes, kokosmelk, water, kurkuma, curry poeder en driekwart koriander toe.
Stap 3
Vet een ovenschaal in met boter of olie en 'beleg' deze met laagjes saus en laagjes lasagnebladeren.
Stap 4
Begin en eindig met een laagje saus.
Stap 5
Snijd de aubergine in lange plakken.
Stap 6
Leg de plakken even op een hete grillpan.
Stap 7
Drapeer nu de plakken aubergine op de lasagne.
Stap 8
Zet een half uur in een oven van 200 graden.
Variatietips
- Bestrooien met de rest van de koriander...