Ingrediënten
- 300 gr kipfilet
- 2 el olie
- peper
- zout
- 2 el ketjap
- 1 el sambal
- 1 el afgestreken knoflook
Variatietips
- Lekker met een warm stokbroodje met komkommer, tomaat en ijsbergsla of met rijst en een salade
- Een klein blikje tomatenpuree en wat water zorgt voor net iets meer smeuïg vlees
Bereiding
Stap 1
Snij de kipfilet in kleine blokjes, braad deze kleine blokjes in een braadpan met olie lichtbruin.
Stap 2
Als de kip blokjes gaar zijn de peper, zout, ketjap en sambal toevoegen. Goed roeren op laag vuur. De laatste minuut de knoflookpoeder erdoor roeren.
Variatietips
- Lekker met een warm stokbroodje met komkommer, tomaat en ijsbergsla of met rijst en een salade
- Een klein blikje tomatenpuree en wat water zorgt voor net iets meer smeuïg vlees