Ingrediënten
- 4 plakjes bladerdeeg
- hand vol geraspte oude kaas
- hand vol vlokken parmezaanse kaas
- hand vol grof zeezout
- 1 el provençaalse kruiden
Bereiding
Stap 1
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Stap 2
Snijd van twee plakjes bladerdeeg acht lange reepjes. Snijd een plakje bladerdeeg in vier vierkantjes. Snijd een plakje bladerdeeg in vier driehoekjes.
Stap 3
Beleg een bakplaat met bakpapier. Leg alle stukjes bladerdeeg ruim uit elkaar op de bakplaat.
Stap 4
Bestrooi vier reepjes met belegen kaas. Bestrooi vier reepjes met Parmezaanse kaas. Bestrooi de vierkantjes met zeezout. Bestrooi de driehoekjes met Provençaalse kruiden.
Stap 5
10 minuten in de oven en klaar!
Stap 6
NB:
* let op dat je kaas niet verbrand!
* Misschien moeten de hapjes langer of korter in de oven staan. Ligt eraan wat voor eentje je hebt. Ze moeten in ieder geval goudbruin worden.