Ingrediënten
- 20 slagroomsoesjes
- vanille ijs
- chocoladesaus
- spuitbus slagroom
- zoete nootjes
- poedersuiker
Variatietips
- Schik wat verse aardbeien en frambozen op het bord.
- Geef alleen wat kleine vorkjes bij dit gerecht. Bordjes of dergelijke maken het zo informeel.
- Gebruik karamelsaus in plaats van chocoladesaus.
Bereiding
Stap 1
Neem een flinke grote schaal voor dit gerecht.
Stap 2
Maak een mooi bergje/torentje van de soesjes in het midden van de schaal.
Stap 3
Schep bolletjes van het vanille-ijs en leg die op de rand van de schaal, om de berg soesjes heen.
Stap 4
Giet de chocoladesaus over het bord.
Stap 5
Spuit flinke toeven slagroom door en over het gerecht.
Stap 6
Strooi de nootjes royaal over het bord. Afmaken met wat poedersuiker.
Variatietips
- Schik wat verse aardbeien en frambozen op het bord.
- Geef alleen wat kleine vorkjes bij dit gerecht. Bordjes of dergelijke maken het zo informeel.
- Gebruik karamelsaus in plaats van chocoladesaus.