8 mei 2006
4 personen
10 minuten

Ingrediënten

  • 20 slagroomsoesjes
  • vanille ijs
  • chocoladesaus
  • spuitbus slagroom
  • zoete nootjes
  • poedersuiker

Variatietips

  1. Schik wat verse aardbeien en frambozen op het bord.
  2. Geef alleen wat kleine vorkjes bij dit gerecht. Bordjes of dergelijke maken het zo informeel.
  3. Gebruik karamelsaus in plaats van chocoladesaus.

Bereiding

Stap 1
Neem een flinke grote schaal voor dit gerecht.

Stap 2
Maak een mooi bergje/torentje van de soesjes in het midden van de schaal.

Stap 3
Schep bolletjes van het vanille-ijs en leg die op de rand van de schaal, om de berg soesjes heen.

Stap 4
Giet de chocoladesaus over het bord.

Stap 5
Spuit flinke toeven slagroom door en over het gerecht.

Stap 6
Strooi de nootjes royaal over het bord. Afmaken met wat poedersuiker.

Variatietips

  1. Schik wat verse aardbeien en frambozen op het bord.
  2. Geef alleen wat kleine vorkjes bij dit gerecht. Bordjes of dergelijke maken het zo informeel.
  3. Gebruik karamelsaus in plaats van chocoladesaus.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten