Ingrediënten
- 200 gr macaroni
- 1 courgette
- 1 (of halve) groene kool (savooie)
- olijfolie
- 400 gr kipfilet
- 1 miniblikje maïskorrels
- 1 dl yoghurt (saus)
- 5 a 6 eetlepels mayonaise (saus)
- 1 tot 2 eetlepels pesto (saus)
- 1 tot 2 eetlepels olijfolie (saus)
- zout en peper
Bereiding
Stap 1
Kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met zout. Giet de macaroni af in een vergiet en spoel hem af met koud water. Laat de macaroni afkoelen.
Stap 2
Maak intussen de courgette schoon en snijd hem in blokjes.
Stap 3
Snij de kalkoenfilets in kleine blokjes of reepjes.
Stap 4
Verhit de olie in een koekenpan en bak de kipfilets in ca. 15 minuten zachtjes bruin en gaar en bestrooi ze met zout en peper.
Stap 5
Bak de laatste 5 minuten de blokjes courgette mee. Laat het geheel afkoelen. Giet de maïskorrels af.
Stap 6
Roer de ingrediënten voor de saus door elkaar en breng de saus op smaak met zout en peper.
Stap 7
Schep in een schaal alle ingrediënten voor de salade door elkaar en meng de saus erdoor.