Ingrediënten
- 4 mooie kabeljauw files a 150 gram
- 2 grote courgettes
- zout en peper
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- 2 vleestomaten
- 100 gr fetakaas
- 4 el olijfolie
- 2 tl tijm
- 1 dl witte wijn (of visbouillon)
- 2 el bloem
Variatietips
- Lekker met macaroni.
Bereiding
Stap 1
Snij de courgettes in blokjes en laat ze 15 min in wat zout staan. Daarna afspoelen.
Stap 2
Pel en snipper de ui, pel en pers de knoflook, ontvel de tomaten en snijd ze in kleine blokjes, hak de feta kaas klein.
Stap 3
Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak hierin de ui en courgettes 5 min. Voeg de knoflook en tomaat toe en bak nog 1 min.
Stap 4
Doe dan de kaas, 1 theelepel tijm, peper, zout en wijn (bouillon) toe en laat de groente in 12 min gaar worden.
Stap 5
Haal de vis door de bloem die je gekruid heb met tijm, peper en zout. Bak hem dan in wat olie bruin, ca 8 min.
Stap 6
Doe de groente in een schaal en leg de vis erbovenop.
Variatietips
- Lekker met macaroni.