Ingrediënten
- 750 gr rundvlees
- 2 uien
- 2 paprika's
- 1 blikje tomatenpuree
- zout en peper
- ketjap manis
- 2 kruidnagels
- 0.5 tl nootmuskaat
- santen
- 2 el paprikapoeder
Variatietips
- Je kan dit serveren met rijst.
Bereiding
Stap 1
Beetje olie in een kom doen, hierin de zout, peper, klein beetje ketjap manis en paprikapoeder mengen.
Stap 2
Het vlees in stukjes snijden en door de marinade heen roeren en minimaal 15 minuutjes in laten trekken.
Stap 3
Vervolgens de uien en paprika´s snijden en de uien in een pan bakken tot ze klein beetje bruin zijn.
Stap 4
Vervolgens de paprika´s mee bakken en als laatste het vlees toevoegen en snel bruin bakken.
Stap 5
Beetje water erbij, scheutje ketjap manis, tomatenpuree, kruidnagels, de nootmuskaat en klein stukje santen, dit een uurtje zachtjes laten sudderen.
Variatietips
- Je kan dit serveren met rijst.