Ingrediënten
- 500 gr bloem
- snufje zout
- 50 gr suiker en wat vanillesuiker
- 15 gr bakkersgist
- 125 gr boter op kamertemperatuur
- 4 eitjes
- 250 gr melk
- petit suisse kaasjes
- vanillesuiker en vanille-essence
Benodigdheden
- fijnwafelijzer
Variatietips
- Voor de vulling kan je ook de kaas mengen met cassonade of bruine suiker, met instant cacaopoeder..enz.
- Je kan ook een vulling op basis van banketbakkersroom.
Bereiding
Stap 1
Bloem, suiker, zout en gist mengen, eieren bijdoen, de boter en dan de melk.
Stap 2
Goed mengen en in een fijnwafelijzer bakken.
Stap 3
Voor de vulling alles goed mengen en deze tussen de wafels smeren.
Variatietips
- Voor de vulling kan je ook de kaas mengen met cassonade of bruine suiker, met instant cacaopoeder..enz.
- Je kan ook een vulling op basis van banketbakkersroom.