Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 4 tomaten
- 12 lente-uitjes
- potje boursin look en fijne kruiden
- 100 gr champignons
- peper en zout
Variatietips
- Gehakt erbij doen..jammie.
- Eventueel gratineren met laagje kaas in oven.
- Om het vegetarisch te houden kan je ook krokant gebakken broodkorstjes bij het mengsel voegen.
Bereiding
Stap 1
De bloemkool in kleine roosjes snijden, beetje gaar koken en afgieten.
Stap 2
De lente-uitjes stoven met de champignons. Vervolgens de bloemkool en het potje boursin bijdoen.
Stap 3
De tomaten 15 seconden in kokend water dompelen en ze dan nog even laten schrikken onder de koude kraan. Bovenaan het kapje afsnijden, uithollen en dan ontvellen.
Stap 4
De tomaten vullen met het groentemengsel en ze op een bord serveren met de rest van het mengsel.
Stap 5
Eventueel nog even opwarmen in de oven of de microgolfoven.
Variatietips
- Gehakt erbij doen..jammie.
- Eventueel gratineren met laagje kaas in oven.
- Om het vegetarisch te houden kan je ook krokant gebakken broodkorstjes bij het mengsel voegen.