Ingrediënten
- 2 rode paprika's
- 1 gele paprika
- 1 groene paprika
- flinke scheut balsamico azijn
Benodigdheden
- BBQ
- Plastic zak
Variatietips
- Rooster er een rood of groen pepertje bij.
- Verkruimel er mozzarella overheen.
- Meng de paprika's door een groene salade.
Bereiding
Stap 1
Was de paprika onder stromend water en leg op de BBQ. Draai ze zo dat ze aan alle kanten helemaal zwart geblakerd zijn.
Stap 2
Doe ze in een plastic zakje. Knoop de zak goed dicht.
Stap 3
Haal de paprika's na een goed kwartier uit de zak en pel het zwart eraf.
Stap 4
Snijd de paprika's in repen en sprenkel er balsamico azijn overheen. Gelijk opdienen. Eet ze!
Variatietips
- Rooster er een rood of groen pepertje bij.
- Verkruimel er mozzarella overheen.
- Meng de paprika's door een groene salade.