Ingrediënten
- 400 gr verse geitenkaas
- arachideolie
- 1 ei
- bloem
- paneermeel
- zout en peper
- lijnzaad
- sesamzaad
- zonnebloempitten
- fijngemalen walnoten/hazelnoten
Variatietips
- Lekker met een vleugje honing.
Bereiding
Stap 1
Maak een paneermengsel van het paneermeel, zout, peper, lijnzaad, sesamzaad, zonnebloempitten en fijngemalen walnoten/hazelnoten.
Stap 2
Snij de geitenkaas in driehoekjes, rondjes of staafjes. Haal ze door de bloem, daarna door het losgeklopt ei en ten slotte door het paneermengsel.
Stap 3
Verwarm olie in een pan en fruit daarin de gepaneerde kaasjes.
Stap 4
Haal ze uit de olie als ze aan alle kanten en goudgeel kleurtje hebben.
Stap 5
Laat uitlekken op keukenpapier en dien op met geroosterd brood en een frisse salade.
Variatietips
- Lekker met een vleugje honing.