Ingrediënten
- 2 el gebakken uitjes
- 3 eieren
- 500 gr gehakt
- 1 zakje gehaktkruiden
- 1 beschuitje, verkruimeld
- 2 zakjes jus
Variatietips
- Het beschuitje kan ook vervangen worden door paneermeel.
- Lekker bij een Hollandse pot of op een broodje.
Bereiding
Stap 2
De gehakt in een grote kom doen met de gebakken uitjes, gehaktkruiden, gebakken eieren, één rauwe ei en het verkruimelde beschuitje. Dit goed door elkaar kneden.
Stap 3
Gehakt in een pan in gesmolten margarine goed bruin laten worden aan alle kanten en de gehaktballen hierin bakken.
Stap 4
Zodra de ballen goed bruin zijn de 2 zakjes jus met het aangegeven hoeveelheid water bij de ballen doen en dan zachtjes ongeveer 30 minuutjes onder de deksel gaar laten worden.
Variatietips
- Het beschuitje kan ook vervangen worden door paneermeel.
- Lekker bij een Hollandse pot of op een broodje.