Ingrediënten
- 800 gr rundergehakt
- 1 ui
- 1 ei
- 2 verkruimelde beschuitjes
- 2 tl knoflookpoeder
- 2 tl paprikapoeder
- zout
- peper
- bakboter
- olie
Variatietips
- Eerst de uien glazig bakken en dan pas door het gehakt kneden.
- In plaats van verkruimeld beschuit paneermeel gebruiken.
Bereiding
Stap 1
Kneedt de gehakt met een uien snippers, geklutst ei, peper, zout, knoflook, paprikapoeder en een beschuitje. Goed kneden is belangrijk zodat de kruiden goed door het gehakt gemengd is. 4 ballen draaien. In een pan wat olie met wat boter verhitten en vervolgens eerst de ballen dichtschroeien en daarna op een middel vuurtje gaar en goudbruin laten worden.
Variatietips
- Eerst de uien glazig bakken en dan pas door het gehakt kneden.
- In plaats van verkruimeld beschuit paneermeel gebruiken.