Ingrediënten
- 2 witte casino boterhammen
- smeerboter
- mayonaise
- tonijn uit blik op water
- blaadjes ijsbergsla
- tomaat
- uitje (zoet)
- een gladde bakplaat
Variatietips
- In Spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.
Bereiding
Stap 1
Smeer de 2 boterhammen beide aan 1 kant met smeerboter (met de bolle kant van een lepel) en leg ze met de boterkant naar beneden op de gladde bakplaat.
Stap 2
Smeer beide boterhammen rijkelijk met mayonaise in met de bolle kant van een lepel. Leg op 1 boterham flink wat tonijn en daarop paar ringen ui, 2 schijfjes tomaat en paar blaadjes sla. Daarna nog wat tonijn er boven op.
Stap 3
Als laatste de andere boterham met de mayonaise kant richting de tonijn erop.
Stap 4
Wanneer beide kanten lekker goudbruin zijn met een spatel de boterham in 2 hoekjes verdelen en smullen maar.
Variatietips
- In Spanje serveren ze er frietjes bij maar dat vind ik persoonlijk niet zo lekker.