Ingrediënten
- 4 vleestomaten (ontveld)
- 1 ui
- 1 a 2 tenen knoflook
- 16 rauwe grote garnalen
- flinke eetlepel sambal brandal
- 1 blikje kokosmelk
- 1 citroen
- 2 el verse koriander
- peper en zout
Variatietips
- Stukjes kabeljauw.
- Lekker met basmati rijst.
Bereiding
Stap 1
Snijd de ui en knoflook fijn en bak ze in wat olie (niet op een hoog vuur).
Stap 2
Voeg de tomaten (in blokjes gesneden) toe en laat het een saus worden.
Stap 3
Voeg dan de kokosmelk en de garnalen toe en laat de garnalen in ongeveer 5 min gaar worden.
Stap 4
Maak op smaak met peper en zout. Strooi de koriander er over.
Stap 5
Snijd de citroen in partjes en knijp er wat van uit als de curry op je bord ligt.
Variatietips
- Stukjes kabeljauw.
- Lekker met basmati rijst.