Ingrediënten
- 2-3 bosjes raapstelen
- 2 el broodkruim gedroogd
- 1 el munt, fijngesneden
- 1 snufje rozemarijnblaadjes
- 8 eieren
- 40 gr parmezaanse kaas
- 1 ui, fijngesneden
- 20 gr boter
- 4 el olijfolie
- 3 el bladpeterselie, fijngesneden
Variatietips
- Lekker met friet.
- Lekker met geroosterde of gebakken boterhammen.
Bereiding
Stap 2
Snijd de raapstelen in grove stukken en bak ze met wat zout en peper al omscheppend 3-4 minuten mee met de ui. Laat de raapstelen in een zeef uitlekken.
Stap 3
Klop de eieren los met zout, peper en voeg munt, peterselie, kaas, broodkruim en raapstelen toe.
Stap 4
Verhit 2 el olijfolie met de boter in een koekenpan en schenk het eimengsel in de pan. Laat dit op zacht vuur bijna stollen. Keer de frittata en laat ook andere kant stollen.
Variatietips
- Lekker met friet.
- Lekker met geroosterde of gebakken boterhammen.