Ingrediënten
- 10 plakken bladerdeeg
- 10 ananasschijven, in vieren
- 10 kersen
- 1 losgeklopt ei;
Variatietips
- Vervang de kers door een stukje ananas of appel of een halve aardbei.
Bereiding
Stap 1
Neem een plakje bladerdeeg en leg hierop de 4 ananasstukjes.
Stap 2
Vouw het plakje bladerdeeg dicht, door de 4 puntjes naar elkaar toe te vouwen.
Stap 3
Druk de kers zachtjes op de 4 puntjes.
Stap 4
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. Herhaal dit met de andere 9 plakjes.
Stap 5
Verwarm de oven voor op 210°C en bak de lentehapjes in 15 tot 25 minuten af (het deeg moet goudgeel zijn).
Variatietips
- Vervang de kers door een stukje ananas of appel of een halve aardbei.