5 januari 2007
10 personen
30 minuten

Ingrediënten

  • 10 plakken bladerdeeg
  • 10 ananasschijven, in vieren
  • 10 kersen
  • 1 losgeklopt ei;

Variatietips

  1. Vervang de kers door een stukje ananas of appel of een halve aardbei.

Bereiding

Stap 1
Neem een plakje bladerdeeg en leg hierop de 4 ananasstukjes.

Stap 2
Vouw het plakje bladerdeeg dicht, door de 4 puntjes naar elkaar toe te vouwen.

Stap 3
Druk de kers zachtjes op de 4 puntjes.

Stap 4
Bestrijk het deeg met het losgeklopte ei. Herhaal dit met de andere 9 plakjes.

Stap 5
Verwarm de oven voor op 210°C en bak de lentehapjes in 15 tot 25 minuten af (het deeg moet goudgeel zijn).

Variatietips

  1. Vervang de kers door een stukje ananas of appel of een halve aardbei.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten