Ingrediënten
- 4 sneetjes witbrood
- 1 plak lekkere ham
- paneermeel
- italiaanse bol, gehalveerd
- filet american
- 2 eieren
- bosuitje, in dunne ringetjes
- boter uit een kuipje
- boter om te bakken
- peper en zout
Bereiding
Stap 1
Maak en bereid een tosti van twee boterhammen met ham en kaas.
Stap 2
Laat een pannetje water net niet koken. Laat er een voor een de eieren in glijden en haal ze na een paar minuten uit het water.
Stap 3
Rooster de overige twee boterhammen lichtbruin in een rooster. Besmeer dik met boter en leg de eieren erop.
Stap 4
Besmeer de helften van de bollen met filet en ringetjes bosui.
Stap 5
Leg op twee borden: een halve tosti, een halve Italiaanse bol met filet en een boterham met ei.
Stap 6
Dien mooi op, op een dienblad met een pepermolen en een zoutvaatje.