Ingrediënten
- 1 blikje danerolles croissants
- 6 frankfurter worstjes
- 6 plak kaas
- maanzaad
- bakpapier
Variatietips
- In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
- In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants.
- Leg voor een echte hotdog een beetje zuurkool op het deeg met daarop de frankfurter.
Bereiding
Stap 1
Bedek de bakplaat met bakpapier. verwarm de oven voor op 200 graden normale oven of heteluchtoven op 180 graden. Het deeg afrollen en langs de stippellijnen snijden.
Stap 2
Om elke frankfurter een plakje kaas rollen en beleg elk stukje deeg met 1 frankfurter met kaas en rol het deeg los en luchtig op.
Stap 3
Voor een goudgele kleur de croissants met geklopt ei of melk bestrijken en wat maanzaad over de bovenkant van het deeg strooien. De croissants in de oven 15 a 20 minuten afbakken.
Variatietips
- In plaats van de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de super danerolles croissants.
- In plaats de gewone danerolles croissants kan je ook kiezen voor de mini danerolles croissants.
- Leg voor een echte hotdog een beetje zuurkool op het deeg met daarop de frankfurter.