Ingrediënten
- 500 gr runder vlees in stukken
- 1 grote ui
- 2 tenen knoflook
- blikje kokosmelk
- 1 el rode curry pasta
- 1 grote aubergine
- 2 el olie
- 1 el vissaus
Benodigdheden
- Slow cooker
Variatietips
- Voorbereiding 10 min plus 6 uur in de slow cooker.
Bereiding
Stap 1
Hak de ui en de knoflook (met een staafmixer) heel fijn bijna tot een papje.
Stap 2
Verhit in een ruime braadpan 2 eetlepels olie en fruit hierin de ui en knoflook. Laat even zacht worden.
Stap 3
Voeg in delen het vlees en aubergine toe. Voeg dan de curry pasta, vissaus en kokosmelk toe.
Stap 4
Breng aan de kook en giet dan de pan leeg in je slow cooker. Laat 6 uur pruttelen en serveer dan met rijst.
Variatietips
- Voorbereiding 10 min plus 6 uur in de slow cooker.