Ingrediënten
- cupcake beslag:
- 110 gr margarine
- 90 gr suiker
- 2 eieren
- 55 ml melk
- 0.5 el vanille-essence
- 225 gr bloem
- 0.75 el bakpoeder
Variatietips
- Je kan glazuur maken met 100 gram poedersuiker, water en eventueel een kleurstof of siroop gewoon mengen en smeren.
- Leuk versieren met slagroom en hagelslag.
- Smeer wat jam op de bovenkant.
Bereiding
Stap 1
Meng de margarine met de suiker tot het wit en dik is.
Stap 2
Klop de eieren met de melk en vanille-essence op in een aparte kom.
Stap 3
Voeg het eiermengsel bij het margarinemengsel.
Stap 4
Voeg de bloem en bakpoeder toe en klop tot één geheel.
Stap 5
Giet het beslag in cupcakevormpjes of in een muffintray en bak ze in ongeveer 30 minuutjes af op 180 °C.
Variatietips
- Je kan glazuur maken met 100 gram poedersuiker, water en eventueel een kleurstof of siroop gewoon mengen en smeren.
- Leuk versieren met slagroom en hagelslag.
- Smeer wat jam op de bovenkant.