Ingrediënten
- 1 grote ui
- boter
- bloem
- kerriepoeder en paprikapoeder
- peper en zout
- gemalen kaas
- kaas in blokjes
- sneden brood
- sneden rosbief
- peterselie
- mosterd
- tomaten in schijfjes
Bereiding
Stap 1
Bestrijk de sneden brood met boter en rooster ze of bak ze krokant.
Stap 2
Maak de kaasragout:
Uitje stoven in ruim wat boter. Bloem bijdoen, wat kerrie en paprikapoeder, mooi glad roeren en al roerend melk bijdoen. De geraspte kaas erbij doen , peper en zout..de saus nog even laten doorkoken en van het vuur af de blokjes kaas en peterselie erdoor roeren.
Stap 3
In een ander pan schijfjes tomaat bakken.
Stap 4
Een ovenschotel nemen..laagje toast..sneetjes rosbief (eventueel wat mosterd over smeren), de kaasragout, de tomaatjes, brood..rosbief..enz..eindig met laagje tomaatjes..bestrooi met geraspte kaas en zet in oven tot het een bruin korstje heeft.