4 januari 2009
2 personen
15 minuten

Ingrediënten

  • crêpes
  • zalm
  • smeerkazen (die je lekker vindt)

Variatietips

  1. Smeerkaas naar wens.
  2. Eventueel aanvullen met sla.

Bereiding

Stap 1
Verwarm de crêpes (indien kant en klaar gekocht).

Stap 2
Leg de crêpes op huishoudfolie (kan je makkelijker rollen).

Stap 3
Smeer de smeerkaas op de crêpes. Verdeel de zalm over de crêpes. Voeg eventueel peper en zout naar smaak toe. Rol de crêpe op.

Stap 4
Leg de crêpe weer op het huishoudfolie om de crêpe hierin in te pakken. Leg de crêpes in de koelkast.

Stap 5
Bij gebruik verdeel de crêpes in stukken of serveer ze in het geheel. Lekker met een frisse witte wijn.

Variatietips

  1. Smeerkaas naar wens.
  2. Eventueel aanvullen met sla.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten