1 september 2005
10 personen
45 minuten

Ingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg (vers en uitgerold)
  • 300 gr confituur
  • boter
  • 1 losgeklopt ei

Variatietips

  1. Gebruik in plaats van abrikozenconfituur ook eens je lievelingsconfituur.(bvb aardbeien of kersen of rabarber.)

Bereiding

Stap 1
Neem de bladerdeeg uit de verpakking en ontrol deze. snij de vorm/ grootte van je taartschotel uit en leg de bladerdeeg op een beboterde ronde taartschotel. smeer op de uitgerolde bladerdeeg de abrikozenconfituur. snij fijne reepjes uit het overige deeg, leg deze over de confituur in een ruitvorm. bestrijk de randen en de ruit met losgeklopt ei en bak in een voorverwarmde oven op 225 graden gedurende 30 tot 40 minuten.

Variatietips

  1. Gebruik in plaats van abrikozenconfituur ook eens je lievelingsconfituur.(bvb aardbeien of kersen of rabarber.)

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten