Ingrediënten
- 90 gr boter
- 2/3 kop (166g) suiker
- 2 eieren
- 1 1/2 kop (375g) bloem
- 0.5 tl bakpoeder
- 0.5 tl baksoda
- 65 ml sinaasappelsap
- 65 ml citroensap
- 1/2 kop (125g) gehakte pecannoten
Variatietips
- Ik denk dat je alle soorten noten hierbij wel kan gebruiken (ik gebruikte walnoten wat ook heerlijk was).
- M'n vriendinnen vonden hem super lekker en het is zeer eenvoudig om te maken.
Bereiding
Stap 1
Verwarm de oven voor op 180°C. Roer boter en suiker licht en romig en klop de eieren hier een voor een goed door.
Stap 2
Roer gezeefde bloem, bakpoeder en baksoda er om en om met het vruchtensap door en voeg de noten toe.
Stap 3
Schep dit mengsel in een ingevet bakblik van 15 x 25 cm en bak de cake in ca. 50 min gaar.
Stap 4
Laat hem 5 min. in het blik een daarna op een taartrek afkoelen.
Variatietips
- Ik denk dat je alle soorten noten hierbij wel kan gebruiken (ik gebruikte walnoten wat ook heerlijk was).
- M'n vriendinnen vonden hem super lekker en het is zeer eenvoudig om te maken.