24 juni 2005
8 personen
20 minuten

Ingrediënten

  • 4 niet al te rijpe bananen
  • 150 gr chocolade
  • 50 gr boter
  • 2 el melk
  • 50 gr geraspte kokosnoot

Variatietips

  1. Witte chocolade..die dan rollen in chocoladeschilfers.
  2. Rollen in koekjeskruimels of nootjes i.p.v. kokos.

Bereiding

Stap 1
Pel de bananen, snij ze in 2 en zet ze verticaal op een schotel. Laat 1 uur in de diepvries liggen.

Stap 2
Breek de chocolade en smelt met de melk, doe er vervolgens de stukjes koude boter bij.

Stap 3
Prik een stokje in elk stuk banaan en dompel ze in de chocolade en bestrooi ze daarna meteen met kokos.

Stap 4
Leg ze op een schotel die bedekt is met aluminium en zet ze in de koelkast. Haal ze 15 min voor opdienen uit koelkast.

Variatietips

  1. Witte chocolade..die dan rollen in chocoladeschilfers.
  2. Rollen in koekjeskruimels of nootjes i.p.v. kokos.

Fan van dit recept? Deel het met je vrienden!

Gerelateerde recepten