Ingrediënten
- 4 niet al te rijpe bananen
- 150 gr chocolade
- 50 gr boter
- 2 el melk
- 50 gr geraspte kokosnoot
Variatietips
- Witte chocolade..die dan rollen in chocoladeschilfers.
- Rollen in koekjeskruimels of nootjes i.p.v. kokos.
Bereiding
Stap 1
Pel de bananen, snij ze in 2 en zet ze verticaal op een schotel. Laat 1 uur in de diepvries liggen.
Stap 2
Breek de chocolade en smelt met de melk, doe er vervolgens de stukjes koude boter bij.
Stap 3
Prik een stokje in elk stuk banaan en dompel ze in de chocolade en bestrooi ze daarna meteen met kokos.
Stap 4
Leg ze op een schotel die bedekt is met aluminium en zet ze in de koelkast. Haal ze 15 min voor opdienen uit koelkast.
Variatietips
- Witte chocolade..die dan rollen in chocoladeschilfers.
- Rollen in koekjeskruimels of nootjes i.p.v. kokos.